0%

VERVEN

 

Een goede haarkleuring kan wonderen doen voor je uitstraling en kan je zelfvertrouwen een flinke boost geven. Het is daarom belangrijk dat je de kleuring laat doen in een salon met een ervaren kleurspecialist. Afhankelijk van de behandelingen die de salon aanbiedt, kun je vaak kiezen voor highlights, een coupe soleil, balayage, een (semi)permanente kleuring of een spoeling. Weet je niet goed welke stijl of kleur het beste bij je past? Een gesprek met jouw kapper kan vaak helpen om het juiste kapsel voor jou te bepalen.


 

Wanneer je verkeerd kleurt, kan dit verschrikkelijk uitpakken. Je kunt het daarom het beste aan ons overlaten in plaats van het zelf te proberen!

Onthoud dat het resultaat van een kleursessie vaak afhangt van de conditie en natuurlijke kleur van je haar. Wanneer je van zwart naar blond wilt, is dit veel gecompliceerder dan wanneer je als brunette een paar tinten donkerder of lichter wilt gaan. Daarnaast moet je er ook aan denken dat niet alle kleurtinten even goed bij alle huidskleuren passen, en een verkeerde kleur erg onflatteus kan uitpakken.

Kies je voor highlights, een totale kleuring of één van de laatste trends? Een gesprek met jouw kapper helpt om het juiste kapsel voor jou te bepalen.

Gelukkig kunnen wij je adviseren wat het beste bij jou past. Ook helpt het om foto’s mee te nemen van kapsels en kleuren die jou aanspreken.

Er zijn verschillende technieken om je haar te verven. Zo kun je gaan voor een volledige kleurdekking van je haar of slechts voor enkele plukken, zoals bij highlights of lowlights. Hoewel een volledige kleuring makkelijker is om aan te brengen, heeft het meer onderhoud nodig dan enkele losse plukjes. Bij verftechnieken waarbij enkele plukjes worden geverfd, bijvoorbeeld bij balayage, ombre, highlights of lowlights, is de uitgroei veel minder zichtbaar. Je zult hier dus ook minder onderhoud aan hebben.

Wanneer je voor een kleuring kiest, is het belangrijk om te beseffen dat niet elke kleuring even lang blijft zitten. Je kunt daarom kiezen voor een permanente kleur (verf), semi-permanente kleur (spoeling) of een tijdelijke kleur (toner).
Bij een permanente kleuring worden er ammoniak en stoffen zoals bijvoorbeeld waterstofperoxide gebruikt om het haar lichter te maken.
Bij een semi-permanente kleuring wordt er een mix gebruikt van je natuurlijke haarkleur en een kleurstof.
Deze kleuring blijft gemiddeld tot 10  wasbeurten zichtbaar en is minder schadelijk voor je haar.
Tot slot kun je ook kiezen voor een tijdelijke kleuring. Denk hierbij aan een toner die met elke wasbeurt vervaagd.

We geven je graag tips en advies over producten die helpen jouw kleur zo lang mogelijk te kunnen behouden.
Denk dus niet dat dit een verkooppraatje is. Er zijn verschillende intensieve maskers en shampoos die zorgen dat jouw kleur langer mooi blijft, maar helaas ook diverse shampoos die ervoor zorgen dat je kleur sneller vervaagd.

Wil je een keer iets anders, maar weet je niet zo goed wat allemaal kan met jou haar?
Dan kun je een kosteloos en vrijblijvend advies gesprek inplannen waarbij wij kijken naar jou haar en wensen.

Heb je thuis je haar geverfd en heeft dat niet helemaal goed uitgepakt?
Ook hiervoor hebben wij een aparte afspraak mogelijkheid staan onder de categorie Kleuring - Kleur correctieMAAK EEN AFSPRAAK

{page_name}