• Standaard

Lifestyle Concept

In onze kapsalon met lifestyle concept is iedereen welkom! Man, vrouw, jong of oud. Ben jij op zoek naar een onopvallende verandering of wil je een complete metamorfose? Wij staan voor je klaar!

Unieke garantie
Op alle behandelingen binnen ons concept krijg je een unieke tevredenheidsgarantie.
Herkenbaar? Je gaat naar de kapper en als je een dag later zelf je haar doet ben je toch niet helemaal tevreden; geen probleem! Wij hanteren een unieke 7 dagen tevredenheidsgarantie. Je mag een herstelafspraak maken en dan komen we er samen wel uit. Pas als jij met een lach onze salon verlaat, zijn wij tevreden.

Kleurgarantie!
Bij Anova kappers ontvangt u kleurgarantie wanneer u uw haar verzorgt met de door ons geadviseerde producten.
Mocht uw kleur onverhoopt binnen 14 dagen al niet meer zijn wat het was toen u de deur uit ging mag u terug komen. En geven wij u kosteloos een re-touch behandeling!
 

Zwanger of net bevallen?
Bij Anova kappers ontvangt u een uniek cadeau voor je kleintje. Met het baby knipkado krijgt je kleintje zijn/haar eerste knipbehandeling gratis. En de kaart is speciaal ontworpen om er het eerste plukje haar op te plakken en een foto bij te doen.

Vaste klanten service
Als klant van Anova kappers mag u binnen 14 dagen uw pony of contouren gratis laten bijwerken. Ideaal om zo vlak voor een belangrijke meeting of een feest even bijgeknipt te worden, zonder dat het u iets kost.

24/7 Online afspraak maken & Gratis parkeren
Anova Kappers speelt in op de behoefte van de klant. Net zoals wij, ben jij vast ook druk, druk en druk. Bezig met je werk, gezin, sport, afspraken, sociale contacten etc... Daarom bieden wij de mogelijkheid om je afspraak online in de plannen, zodat je ook ná je werk of zelfs midden in de nacht een afspraak kan maken. Bovendien is er gratis parkeergelegenheid voor de deur. (tenzij er een evenement is en niet de parkeerschijf vergeten!).

Het gemak van één locatie
Niet meer reizen van de ene locatie naar de andere. Bij Anova kun je terecht voor je complete uiterlijke verzorging op één locatie en je kunt diverse behandelingen combineren in een keer. Hoe gemakkelijk is dat? Tijdens de inwerktijd van je haarkleur lekker je voeten laten verwennen of een heerlijke manicure ondergaan. Dit kun je nadien combineren met een verfrissende gezichtsbehandeling of een mooie set acrylnagels. Daarnaast hebben we regelmatig leuke combinatie acties.1

Anova - Beauty
Op dinsdag en vrijdag is Laura Drissen van Anova Beauty aanwezig. U kunt bij haar terecht voor gellak, gelnagels, acrylnagels, wimperextensions en mooie wenkbrauwen! Voor het maken van een afspraak kunt u terecht op anova-beauty.nl

Bettie's Pedicure
Op woensdag is Bettie van der Molen van Bettie's Pedicure aanwezig om uw voeten eens heerlijk te verwennen! Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met 0525-750355
 
Kwaliteit en trends
Wij hanteren een eerlijke prijs-/kwaliteitsverhouding waardoor wij goed werk kunnen leveren met alle passie en aandacht die jij verdient. En het voor jou overzichtelijk en betaalbaar blijft. Wij geven bij meerdere behandelingen altijd van te voren aan wat je kwijt bent, zodat je niet bij de kassa voor een verrassing komt te staan. In deze tijd, waar salons als paddenstoelen uit de grond schieten, maken wij bewust de keuze om geen prijsvechter te zijn. Dit is alleen mogelijk omdat wij achter onze kwaliteit en deskundigheid staan en niet bezuinigen op kwaliteitsproducten. Wij kiezen voor de beste haarproducten van oa Schwarzkopf Professional en trainen zowel nationaal als internationaal minimaal 2 keer per jaar. Hierdoor zijn wij op de hoogte van de nieuwste trends. Ook zijn wij officieel lid van de ANKO. De overkoepelende branche organisatie.

Openingstijden
Wij hanteren zo veel mogelijk vaste openingstijden. Van maandag tot en met zaterdag kunt u bij ons terecht!
Als er een aanpassing is aan de openingstijden vermelden we dat hier.

 

Nieuws

 • Massages door 4Stability

  Vanaf januari 2018 komt 4STABILITY elke zaterdag bij ANOVA kappers & beauty i...

  Lees meer
 • Vanaf januari 2018 langer open!

  Maandag 9.00 tot 15.00 Dinsdag 9.00 tot 17.30 ...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Over ons

  Over ons

  Betaalbare luxe, kwaliteit en gezelligheid. Dat is wat je van ons mag verwachten.

  Lees meer
 • Onze producten

  Onze producten

  Schwarzkopf, Fibreplex, Foxy star, Love Ibiza, CHI & Biosilk

  Lees meer
 • Online afspraak maken!

  Online afspraak maken!

  Gratis, eenvoudig, snel en 24/7 online een afspraak maken.

  Klik hier!
 • "Nu al een aantal keer geweest en het is echt top. Afspraak maken gaat echt makkelijk online of telefonisch."

  Marianne van de Beek
 • "Een super enthousiaste en vrolijke kapster. Die alles uit de kan haalt om jou er zo mooi mogelijk uit te laten zien."

  Wouter Pol
 • "Gezellige rustige kapsalon, uitstekende kapsters! Zeer klantvriendelijk!!!"

  Joke Kramer-Smit
 • "De leukste kapper van elburg! Een hele fijne sfeer en je gaat niet eerder naar huis totdat jij en de kapster tevreden zijn!"

  Suzanne Luykx
 • "Super leuke en gezellige zaak, er wordt mee gedacht over de dingen die je wil..."

  Bianca Hartman
 • "Uiteindelijk een keer bij jullie geweest waar ik nu zeker blijf! Eerlijkheid staat bij jullie zeker voorop"

  Bernadet Noordstra
 • "Woon zelf in Heerhugowaard maar daar niets kunnen vinden. Totdat ik bij Anova terecht kwam."

  Petra Jhon Leidekker
 • "Wat een stel geweldige kapsters en meiden! Denken mee en leveren kwaliteit. "

  Linda Spoelder